Devino membru ClubMoving

Aplica acum

DespreMoving Express este un nou concept de sala de fitness, introdus in tara noastra de catre Club Moving Romania. La baza conceptului a stat ideea de promovare a unui stil de viata activ si sanatos, prin miscare in ritmul dorit si la un pret redus.

Moving Express respecta standardele ridicate ale serviciilor Moving (lider pe piata de fitness din Franta), punand la dispozitia clientilor sai echipamente si aparate fitness performante si inovative, programe diversificate de aerobic, sali incapatoare si primitoare , fara restictii si limitari. Membrii pot practica oricare din activitatile lor preferate de fitness, cardio sau aerobic intr-un cadru placut si cu aparate de ultima generatie.

Accesul la sala se face intr-o maniera simplificata pentru un plus de flexibilitate, functionalitate si accesibilitate. Clientii Express platesc lunar un abonament (la un pret accesibil pentru toata lumea), bucurandu-se astfel de toate facilitatile salii.

Cea mai noua sala de fitness din Pitesti, Moving Express Pitesti, a fost deschisa (24 septembrie 2015) in cadrul centrului comercial Trivale din Str. Victoriei nr. 12, Pitesti.

Moving Express va pune la dispozitie urmatoarele facilitati: studio de aerobic, studio de cycling, zona fitness si forta, ring de box, zona functional training, zona cardio, zona omnia training, pista interioara de alergare si zona TRX.

Aparatele cu greutati (tip fizio-cable) sunt ergonomice si permit exercitii si antrenamente diversificate, usor de realizat, sigure si eficiente.

Pentru cei mai impatimiti membri, Moving Express, pune la dispozitie o zona free training cu greutati pentru o performanta masurabila. Sesiunile de grup se desfasoara non –stop pe toata durata programului. Antrenori renumiti au conceput programe originale si diversificate care se vor derula prin proiectii video (clase virtuale).

Aparatele de tip circuit training sunt destinate sa simplifice felul in care abonatii fac sport. Folosind constant aceste aparate se poate remarca o crestere a performantei si a rezultatelor.

Moving Express este dedicat tuturor celor interesati sa faca sport (Moving for all). Indiferent de gen, varsta, motivare, program, abilitati si obiective sportive, oricine se poate numara printre clientii Moving Express.

Moving for all!

Stiri


A Frozen Christmas
December 16, 2015

A Frozen Christmas - luni, 14 decembrie - alături de: Robert - orele 18:30 HIIT Înscrierile se realizează la recepţia clubului sau pe cluj@www.clubmoving.ro. Te aşteptăm la mişcare!

A Frozen Christmas
December 16, 2015

A Frozen Christmas - luni, 14 decembrie - alături de: Paul - orele 17:00 Christmas Zumba Irina şi Radu - orele 17:00 Cycling HO HO HO Ovidiu şi Edi - orele 18:00 Military Christmas Daniel - orele 19:00 Frozen Workout…

Dăruieşte şi inspiră!
December 14, 2015

   Achiziţionează-ţi abonamentul în luna decembrie şi te bucuri de un CADOU pentru tine sau pentru cineva drag ţie!   Moving Express Militari Fulltime - 319 Euro (Tva inclus)- 12 luni* + 12 luni gratis Moving Express Piteşti Fulltime - 35…

Dăruieşte şi inspiră!
December 14, 2015

   Achiziţionează-ţi abonamentul în luna decembrie şi te bucuri de un CADOU pentru tine sau pentru cineva drag ţie!   Club Moving Bucureşti Fulltime - 599 Euro (Tva inclus)- 12 luni + un beneficiu la alegere* Club Moving Otopeni Fulltime -…

Citeste mai multe stiri +

Locatie

Vezi mare +

Echipa

Vezi echipa +