Abonamente Fulltime

Toate abonamentele Club Moving sunt de tip All Inclusive si iti permit accesul fara restrictii la toate facilitatile pe care ti le oferim: piscina, plaja, saune, orele de grup din program si de asemenea, accesul in sala de fitness. In plus, in calitate de membru al Club Moving beneficiezi de oferte speciale la toate serviciile aditionale: antrenamente personale, lectii de inot pentru copii si adulti, programe de masaj si intretinere corporala.

Abonamentul Fulltime iti garanteaza accesul nelimitat la orice ora si in orice zi in timpul programului de activitate Club Moving Bucuresti: de Luni pana Vineri de la 06.00 la 23.00, Sambata si Duminica intre 08.00-21.00.

Pentru abonamentele semnate pentru 12 luni vei beneficia de discounturi conform ofertei curente disponibile la Receptia Club Moving, dar si de urmatoarele beneficii*:

 • 1 luna inghetare gratuita pe parcursul celor 12 luni de abonament;
 • 4 sedinte de antrenament personal gratuite;
 • 4 vouchere a cate o saptamana gratuita ce pot fi oferite catre 4 prieteni;
 • 12 intrari gratuite pentru prieteni;
 • discounturi pentru familie si la achizitionarea de servicii aditionale.

*Oferta si beneficii supuse unor termene si conditii.Detalii disponibile la Receptie.


Abonamente Daytime

Toate abonamentele Club Moving sunt de tip All Inclusive si iti permit accesul fara restrictii la toate facilitatile pe care ti le oferim: piscina, plaja, saune, orele de grup din program si de asemenea, accesul in sala de fitness. In plus, in calitate de membru al Club Moving beneficiezi de oferte speciale la toate servciile aditionale: antrenamente personale, lectii de inot pentru copii si adulti, programe de masaj si intretinere corporala.

Abonamentul Daytime iti garanteaza accesul in Club Moving Bucuresti dupa cum urmeaza: de Luni pana Vineri intre orele 06.00-16.00, iar Sambata si Duminica intre 08.00-16.00. Iesirea din Club se va face cel mai tarziu la orele 18.00.

Pentru abonamentele semnate pentru 12 luni vei beneficia de discounturi conform ofertei curente disponibile la Receptia Club Moving, dar si de urmatoarele beneficii*:

 • 1 luna inghetare gratuita pe parcursul celor 12 luni de abonament;
 • 4 sedinte de antrenament personal gratuite;
 • 4 vouchere a cate o saptamana gratuita ce pot fi oferite catre 4 prieteni;
 • 12 intrari gratuite pentru prieteni;
 • discounturi pentru familie si la achizitionarea de servicii aditionale.

*Oferta si beneficii supuse unor termene si conditii. Detalii disponibile la Receptie.


Antrenamente personale:

 • 8 sedinte Membru – 180 Euro
 • 8 sedinte Non – Membru – 210 Euro
 • 12 sedinte Membru – 210 Euro
 • 12 sedinte Non – Membru – 240 Euro

Lectii de inot pentru copii si adulti

La Club Moving Bucuresti va oferim posibilitatea de a lua lectii de inot, fie ele de initiere sau de perfectionare.

Tarifele pentru pachetele de inot sunt:

 • Pachet 8 lectii inot copii Grup – Non Membru – 120 Eur;
 • Pachet 8 lectii inot copii Grup – Membru – 100 Eur;
 • Pachet 8 lectii inot Individual – Non Membru – 150 Eur;
 • Pachet 8 lectii inot Individual – Membru – 120 Eur;
 • Pachet 8 lectii inot Adult – Membru – 180 Eur;
 • Pachet 8 lectii inot Adult – Non Membru – 210 Eur;

* Fiecare lectie are durata de 50 min, iar pachetele au valabilitate de 6 saptamani.

Plata pachetelor se face la receptie iar programarea la ore se face de comun acord cu instructorul.


Sauna

Sauna uscata si Hammam

La Club Moving Bucuresti iti oferim acces liber (in costul abonamentului) la sauna uscata si la Hammam.

Sauna uscata este recunoscuta pentru multiplele beneficii printre care se numara detoxifierea organismului, cresterea imunitatii si imbunatatirea aspectului pielii.

Sauna umeda sau Hammam-ul (cunoscuta si ca baie turceasca) presupune crearea unei atmosfere de vapori de apa la o temperatura mai joasa decat in sauna uscata (cca 45 grade), dar are eficienta sporita in procesul de hidratare al corpului. Este dovedit faptul ca sauna umeda ajuta la scaderea in greutate si eliminarea tesutului adipos.

Sauna umeda se poate face in fiecare zi, iar cea uscata se recomanda a fi folosita de trei ori pe saptamana. Acest “tratament” nu se recomanda persoanelor care au probleme cu inima, celor care sufera de boli transmisibile si femeilor insarcinate.


Activitati pentru copii

Cursuri initiere inot

Este recunoscut faptul ca primele cursuri de inot te pot transforma intr-un iubitor al apei sau te pot indeparta pentru totdeauna. La Club Moving punem accent pe starea de bine a intregii familii! Te poti relaxa sau iti poti efectua antrenamentul, in timp ce personalul nostru se va ocupa de primele lectii de inot ale celor mici. In cadrul programelor noastre, copiii vor deprinde tainele inotului de la cele mai simple miscari pana la dificilul stil fluture. Bucura-te impreuna cu copilul tau de reusitele sportive obtinute de acesta!

Kids Club

Locul preferat al copiilor! Te asteptam cu un spatiu de basm, cu jucarii, carti de desenat si multe activitati antrenante pentru cei mici.