Aqua gym

Clasa de Aqua foloseste rezistenta naturala a apei cu scopul de intari sistemul muscular, articular si cardiovascular, de a reduce stresul si de a scade tensiunea arteriala. Ele sunt combinatii incitante intre gimnastica aerobica, dans, inot, atletism, yoga. O buna metoda de a face miscare fara a suferi de efectele negative asupra articulatiilor. Recomandata femeilor gravide.

Body Art

Antrenamentul “bodyART” te ajuta sa-ti recapeti mobilitatea, flexibilitatea, puterea, si nu in ultimul rand, iti dezvolta tenacitatea, echilibrul, stabilitatea, rabdarea, constientizarea, simturi care te ajuta sa-ti traiesti viata de zi cu zi in armonie deplina! Fiecare miscare necesita autocontrol si constientizare, imbinate cu o respiratie corecta. Conceptul “bodyART” te ajuta sa iti armonizezi trupul, sufletul si mintea!

Body Workout

Clasa ce se desfasoara in sala de aerobic si imbina procedee cardio cu exercitii de tonifiere. Rezultatul? Un Body Workout complet, un corp mai suplu si un tonus muscular crescut!

Bosu

Este un tip de antrenament cardio ce are la baza miscari clasice de aerobic executate pe jumatate de sfera. Beneficiile acestui tip de curs sunt: tonifiere, echilibru si forta. Clasa are loc cu maximum 15 cursanti, in asa fel incat instructorul sa poata urmari indeaproape corectitudinea executiei. Curs recomandat tuturor membrilor.

Boxing

Vrei sa scapi de stres? Solutia: antrenament cardio la sacul de box! Antrenamentul are doua etape: 1)incalzire si mobilitate: incalzirea tuturor articulatiilor corpului, muschilor dupa care se trece la mobilitate (streching), combinat cu exercitii de gimnastica aerobica. 2)antrenamentul efectiv la sacul de box: invatarea si exersarea miscarilor intr-un ritm mai lent, deprinderea corecta a procesului de respiratie in momentul in care se lucreaza la sac.

Circuit Training

Este un curs dinamic in cadrul caruia folosesti pe rand toate accesoriile din sala de aerobic: step, bosu, gantere, mingii, saltele, astfel incat sa lucrezi toate grupele musculare. Se efectueaza un numar de repetari ce garanteaza atingerea obiectivelor importante: pierderea kilogramelor nedorite, cresterea masei musculare, a tonusului si a nivelului de bunastare!

Cycling

O clasa care se bazeaza pe doua dintre conceptele de ciclism interior: SPINNING si SCHWINN CYCLING. Este o clasa menita sa aduca experienta ciclismului exterior intr-un studio de cycling. Daca iti place sa combini provocarile cu distractia in antrenamentul tau zilnic, atunci aceasta clasa este una potrivita.

DeepWORK

Este un antrenament functional, holistic (al intregului corp), ce te ajuta sa-ti regaseati spiritualitatea, sa-ti atingi limitele in deplina cunostinta de cauza. DeepWORK elibereaza tensiunile, intareste sistemul imunitar, imbunataaeste mobilitatea, flexibilitatea, echilibrul, rabdarea si constientizarea, creste capacitatea respiratorie si imbunatateste circulatia sanguina. Din fundal te conduce muzica, ritmurile antrenante te provoaca sa te eliberezi si sa-ti atingi propriile limite!

Fit Ball

Este un nou program de aerobic, foarte distractive care te va ajuta in lupta cu kilogramele si sa capeti un tonus excellent. In cadrul aceste clase se efectueaza exercitii cu ajutorul mingii si a ganterelor, exercitii care iti vor antrena toate grupele musculare si te vor ghida spre rezultate remarcabile. Acest program este potrivit in special persoanelor care au probleme cu zona lombara si cea a spatelui, deoarece mingea protejeaza aceste zone, bineinteles in cazul efectuarii corecte a exercitiilor.

Intro Yoga – 90″

Este o clasa care se focalizeaza in obtinerea intregului set de beneficii din fiecare asana, implicand un anumit nivel de disciplina, creaza plus de focalizare si echilibru. La Intro Yoga vei descoperi ce se intampla anatomic in spatele fiecarei pozitii (asane): propune perceptii asupra observatiilor sociale si personale (yama & niyama), dezvaluie secretele din spatele fiecarei respiratii (pranayama), controleaza simturile (pratyahara), cat si discuta diferentele intre concentrare (dharana), contemplare si meditatie (dhyana).

Lift

Curs intensiv de tonifiere. In cadrul acestei clase se lucreaza exercitii legate intre ele precum miscari naturale efectuate cu propria greutate (genuflexiuni, flotari, etc.), dar si cu ingreuiere (bastoane si gantere de diferite greutati, corzi elastice cu nivele de rezistenta), urmarindu-se tonifierea musculaturii, dezvoltarea fortei si a rezistentei. Cursul nu este recomandat incepatorilor. Daca doresti sa fii FIT, aici este locul tau!

Pilates

Conceptul combina exercitiile de stretching cu diverse tehnici de respiratie si se concentreaza asupra principalelor grupe de muschi posturali. Acestia din urma ajuta mentinerea echilibrului organismului si sunt esentiali in sustinerea coloanei vertebrale. Printre beneficiile aduse de pilates se numara: cresterea flexibilitatii, dezvoltarea fortei, dezvoltarea muschilor abdominali si vertebrali si imbunatarirea posturii corpului.

Rebound/ Interval Jumping

O activitate de grup plina de energie ce foloseste ca si instrument principal cate o trambulina elastica speciala. Aceste trambuline au fost create initial cu scopul de a servi exercitiilor de recuperare. Beneficiile acestui program sunt: diminuarea celulitei, tonifierea musculara, intarirea articulatiilor, o mai buna circulatie limfatica si intarirea sistemului imunitar. Interval Jumping este un program 100% Cardio, ce te va ajuta sa obti un tonus de invidiat!

Step & Tone/ Step & Ball

Este un antrenament cardio ce garanteaza arderea caloriilor si tonifierea musculaturii. In prima jumatate a clasei se realizeaza o coregrafie simpla formata din pasi de baza pe step urmata de exercitii de tonifiere pentru picioare, brate si abdomen.

Tae Bo

Daca vrei sa ai parte de o experienta intensa, atunci alege clasa de TAE-BO! Este o clasa in care se imbina exercitii din artele martiale, box, karate si aerobic imbunatatind coordonarea, flexibilitatea si ajuta la tonifierea intregului corp.

Toning

Dupa cum se ghiceste din denumire, este o clasa de tonifiere in care se lucreaza cu greutatea corpului sau cu greutati mici. O clasa de dificultate medie dedicata tuturor celor care doresc sa isi tonifieze musculatura.

Yoga Flow – 60”

Este o clasa care propune trecerea prin mai multe asane intr-o modalitate usor fluida adoptand unele technici vinyasa (legatura). Asanele sunt pozitii stabile si confortabile ce readuc corpului intreaga raza de miscare, flexibilitate, cresc rezistenta, ajuta la masarea interna a organelor, au un nivel ridicat de detoxifiere, dar si imbogatesc masa musculara avand o viziune de 360 de grade asupra tuturor grupelor musculare.

Zumba

O clasa foarte indragita in ultimii ani, ritmuri alerte latino, coregrafii recunoscute si instructori carismatici. Distractia este garantata! Pierderea kilogramelor nedorite si cresterea tonusului muscular sunt direct proportionale cu nivelul de bunastare!